Tekstariblogi ja mitä sitten…

heinäkuu 10, 2006 at 1:44 pm Jätä kommentti

No nyt, pitkän etsinnän jälkeen löytyi tekniikka tavallisten SMS-viestin kanssa toimivan blogin perustamiseen. Palvelun tarjoaa LetMeParty.com. Ja mitä sitten? Suurin osa mobiileista verkkosovelluksista on rakennettu älypuhelimille. Joillakin on vielä tällaisia soittamiseen kehitettyjä puhelimia, joilla voi lähetää tavallisia 160 merkin tekstareita muttei MMS viestejä. On myös ihmisiä, jotka eivät välitä maksaa joka kuukausi huikeita summia datayhteyksistään.

Ja mitä sitten? Tekstariblogia voi käyttää matkapäiväkirjana, tunnelmien tai havaintojen tallettamiseen, katugallupin tekemiseen reaaliajassa (tutkijaryhmä kentällä ja toinen koulun atk-luokassa). Tekstariblogi voi olla osa kurssin ohjausta. Jos jokaisella ei ole nettiyhteyttä kotona, polttavan kysymyksen voi lähettää heti tuoreeltaan yhteiseen blogiin. Sovelluksia voi olla monia.

PS. Oma 3110:ni on jo niin museoesine, että en luovu siitä ennen kuin se lakkaa toimimasta (huomaathan kuvasta, ettei se edes tunne Soneraa!). Ja kun siitä aika jättää, olen luvannut investoida uuteen saman verran (1800 markkaa… toimi toimi vielä kauan).

Mainokset

Entry filed under: Mobil, SMS.

SMS Post SMS Post

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kokeillaan, tutkitaan…

Tässä blogissa pohdiskelen ja kokeilen tavallisen SMS-tekstiviestin blogikäyttöä oppimisen maailmassa. Ja talletan saamiani tekstarihelmiä tähän.

Viimeisimmät artikkelit


%d bloggers like this: